Reset jezelf in één dag

Ervaar de Zinergi Reset in één dag waarin alle onderdelen in de praktijk aan bod komen zoals Intermittent Fasting, intervaltraining, ademhalingsoefeningen, warmte training, koude training (ijsbad), voeding en een workshop over jouw lichaam.

Uit onderzoek blijkt dat door het toevoegen van oude bekende oerstressoren we onze gezondheid kunnen stimuleren. We zullen dus bewust die comfortzone moeten verlaten om te kiezen voor koude, honger, warmte en oervoeding om ons lichaam opnieuw te prikkelen. Zo wordt je lichaam vitaler met een betere hormoonbalans en een optimale darmfunctie. Kortom: een reset voor je lichaam!

Zinergi Reset is ontstaan vanuit het Intermittent Living concept dat gedurende acht jaar is ontwikkeld met behulp van twee basisonderzoeken; ‘The study of origin’ en ‘Intermittent Living’ met de grondlegger van dit concept, Dr. Leo Pruimboom.

Wat ga je ervaren tijdens de eendaagse Zinergi Reset dag?

Onderzoeken: bloeddrukmeting, bodyscan, glucose en totale prescan
Intermittent Fasting
Training in het Amsterdams Bos (wandelen & HIIT workout)
Gezonde lunch en workshop over gezonde voeding
Ademhalingsoefeningen (hypoxia en hypercapnia)
Warmte training (Finse sauna, infrarood en jacuzzi)
Koude training (koude douche en ijsbad)
Presentatie ‘Reset je lichaam’

Je leert hoe je het Zinergi Reset programma thuis toe kan passen in je huidige leefstijl, zodat je jezelf blijvend fit kunt voelen met voeding, beweging, ademhalingsoefeningen, vasten en de koude/warmte prikkels.

Schrijf je nu in

Data: 21 mei 202
Prijs: 199 euro
Tijd: 09:00-16:00 (inclusief gezonde lunch)

Aanmelden