Betalen

Met iDEAL kan je veilig en vertrouwd je online aankopen afrekenen in onze webshop. Je kan direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van verschillende aangesloten banken in Nederland, waaronder: ABN Amro, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Staat jouw bank hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt iDeal

Je plaatst online een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en je bestelling wordt verwerkt in onze webshop.

Overige betalingsmethodes

Wij overwegen in de toekomst meer betalingsmethodes toe te voegen. Staat jouw betalingsmethode naar voorkeur hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.