Intermittent fasting

Klaar voor jou Intermittent Fasting challenge?

Het leven van de oermens was heel anders dan ons huidige leven. In de oertijd was er geen koelkast of vriezer en moest je eerst gaan bewegen om je eten te halen en kwam het regelmatig voor dat je moest vasten omdat er geen eten was. Eerst bewegen en dan pas eten of sterker nog: bewegen in je vastenperiode. Intermittent Fasting heeft enorme voordelen; verbeterd je gevoeligheid voor suiker (insuline resistentie), het ruimt de rommel in je lichaam op, verbetert je stofwisseling en meer zorgt voor meer energie.

Belangrijk is dat je het Intermittent Fasting met nuchter bewegen langzaam opbouwt en daar gaat deze 1 op 1 begeleiding je mee helpen. Je gaat nuchter een HIIT training (High Intensity Interval Training) doen van 20-30 minuten in je vastenperiode.

Wat ga je ervaren tijdens de Intermittent Fasting Challenge?


Body Scan (geeft overzicht van gewicht, vetpercentage, vet rond de organen, vochtgehalte en spiermassa, ruststofwisseling en bepaalt hij uw metabolische (‘echte’) leeftijd.
High Intensity Interval Training (30-40 min); ervaar de voordelen van kort en krachtig trainen
1 op 1 begeleiding door een ervaren Intermittent Living coach/ Personal Trainer die op jou level het Intermittent Fasting en HIIT begeleidt
Deep learning sessie over het opbouwen van Intermittent Fasting

Schrijf je nu in:
Data: zelf online in te plannen (klik hier) voor de Intermittent Fasting challenge.
Prijs: 99 euro voor 1 persoon, 149 voor 2 personen
Tijd: 60 minuten

Aanmelden

Introducing

Featured video

This area is used to describe your video’s details.