Over Zinergi

De praktijk

Zinergi zet zich in voor een gezonde leefstijl om meer energie te krijgen, betere darmfunctie en een optimaal hormoonsysteem. Niet alleen in mijn praktijk waar ik dagelijks mensen spreek, maar natuurlijk ook in ons Zinergi Reset Centrum.

Over gezondheid is er nog zoveel meer te ontdekken; hittetraining, koudetraining, ademhaling, later eten (intermittent vasten), koud douchen, ijsbaden, nieuwe recepten uitproberen, mentaal sterker worden.

Samen met Annemieke de Kroon heb ik een compleet gezondheidsboek geschreven. Het werd tijd voor het gehele verhaal. Een naslagwerk en inspiratieboek waar je zelfstandig alles uit kunt halen om je gezondheid en energie te BOOSTEN!

Een fijn en gezond lijf hebben is best een kunst. Die kunst wordt al een stuk mooier als je jouw lichaam echt goed leert begrijpen, ik geef je graag alle tools op het gebied van voeding, supplementen en leefstijl.

Over Mieke

In mijn jongere jaren was ik een succesvol hardloopster. Ik was volledig in shape, totdat ik ziek werd. Hier is mijn zoektocht ontstaan om leider te worden over mijn eigen gezondheid.

Meer over Mieke

Werkwijze

In de praktijk werk ik volgens een vast stappenplan. Voor het eerste orthomoleculair consult ontvang je een email met een digitale vragenlijst en voedingsdagboek. Ik vraag je deze in te vullen en ik ontvang graag alle recente uitslagen van onderzoeken (bloedonderzoek, ontlasting, hormonen etc.). De vragenlijst en uitslagen lees ik grondig door zodat ik optimaal ben voorbereid op ons consult. Het consult bestaat uit de volgende onderdelen: eerste consult, meten is weten, deep learning sessie, behandelplan en het vervolgconsult. Klik op de button voor meer informatie over de werkwijze van Zinergi.

Meer informatie

Consult & behandeling

In mijn praktijk maak ik gebruik van de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. De basis van orthomoleculaire therapie is de reguliere medische kennis in combinatie met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde. KPNI staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie. KPNI bestudeert de samenhang van alle systemen binnen het lichaam en de interactie met alles om ons heen. Het Intermittent Living Concept is gedurende acht jaar ontwikkeld met behulp van twee basisonderzoeken; ‘The study of origin’ en ‘Intermittent Living’. Het concept is gebaseerd op de wetenschap achter de werking van hormetische prikkels. Klik op de button voor meer informatie over ons consult.

Meer informatie

Over mij

In mijn jongere jaren was ik een succesvol hardloopster. Ik was volledig in shape, totdat ik ziek werd. Ik raakte mijn gezondheid kwijt, kon 2 jaar niet meer sporten en kampte met veel klachten. Hier is mijn zoektocht ontstaan om weer leider te worden over mijn eigen gezondheid. Een zoektocht die allemaal leidde tot losse puzzelstukjes maar nooit compleet werd voor mijn gezondheid. Totdat ik zelf in aanraking kwam met de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. Klik op de button om meer over mij te lezen.

Lees meer

Zinergi Praktijk

Zoete Veenstraat 2

1432 LE Aalsmeer

Route beschrijving