BOOST! programma: Bouw aan Je Beste Fysiek in 6 weken

Samen gaan we de uitdaging aan om binnen slechts 6 weken jouw beste fysiek ooit te onthullen. We richten ons op het optimaliseren van je fitheid, het vormgeven van je lichaam, het vergroten van je energieniveau, het balanceren van je darmgezondheid en het omarmen van een nieuwe gezonde levensstijl. Dit is geen programma; dit is een levensveranderend avontuur dat in 6 weken jouw kracht, energie en vitaliteit naar nieuwe hoogten tilt.

Waarom Boost uniek is:

Alles-in-één Pakket: Ons speciaal ontwikkelde programma is een totaalpakket dat een app, activity tracker, weegschaal en persoonlijke coaching omvat. Jij en ik, we gaan samen op weg naar succes.

Dagelijkse Begeleiding: Verandering begint met consistentie. Ik ben jouw toegewijde coach en begeleid je door het programma, omdat ik geloof dat een steunende hand de sleutel is tot jouw succes.

Voeding, Sport & Beweging, Slaap: In de Boost-app vind je de hoogtepunten van voeding, sport & beweging en slaap, allemaal ontworpen om jouw specifieke doelen te bereiken. We stellen realistische doelen en werken samen om ze te overtreffen.

Voortgang bijhouden: Samen houden we met behulp van de activity tracker, foodapp en weegschaal je voortgang nauwlettend in de gaten. Elke stap vooruit wordt gevierd en brengt je dichter bij jouw doelen.

Wil jij ook deel uitmaken van deze levensveranderende reis? Wacht niet langer en meld je nu aan voor het Boost-programma. Laten we samen werken aan een gezondere en krachtigere versie van jezelf! 

 6 weken programma inclusief:

  • Gevarieerd en lekker voedingsplan in voedingsapp 
  • Op maat gemaakt trainingsschema in BOOST app
  • 6 weken online coaching
  • Kick-off meeting met Mieke Dams
  • BOOST! boek
  • Activity Tracker (horloge) & Weegschaal (gekoppeld aan de app)

Een unieke kans om samen met mij deel te nemen aan mijn 

BOOST-programma met 40% korting.

Start Direct:   

schrijf je hier in  875 EURO voor 525 EURO

 

Werkwijze

Je ontvangt een email met een digitale vragenlijst en voedingsdagboek. Ik ontvang graag alle recente uitslagen van onderzoeken. Het consult bestaat uit: eerste consult, meten is weten, deep learning sessie, behandelplan en het vervolgconsult. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie

Behandeling

In mijn praktijk maak ik gebruik van de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. Ik leg je op deze pagina uit wat deze wetenschappen inhouden.

Meer informatie

Tarieven & vergoedingen

De orthomoleculaire behandeling aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG valt onder de aanvullende verzekering als complementaire of alternatieve geneeswijze. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden mijn consult gedeeltelijk en gaat niet ten koste van het eigen risico.

Meer informatie