Hoe kan ik je helpen?

Als deskundige in voeding, darmen, leefstijl en onderzoeken ontvang ik dagelijks talloze vragen van mensen die op zoek zijn naar persoonlijk advies. Soms zijn deze vragen eenvoudig te beantwoorden, maar vaak vereisen ze een diepgaande analyse en toegewijde begeleiding. Hier zijn de manieren waarop ik jou kan helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid:

  1. 1-op-1 Consult: Verlang je naar persoonlijke begeleiding? In een orthomoleculair consult duiken we diep in jouw gezondheidsvraagstukken. Het eerste consult omvat een uitgebreid intakegesprek, een prescreening met behulp van een vegatest, en de overweging van laboratoriumtests (ontlasting, bloed, speeksel, urine) indien nodig. Na het in kaart brengen van jouw situatie leg ik de verstoorde werkingsmechanismen uit die hebben geleid tot jouw symptomen. Begrip is de eerste stap op weg naar het herstel van jouw darmgezondheid. Klik hier voor het maken van een afspraak.
  2. Revolutionair Darmprogramma: Ons uitgebreide onderzoekspakket biedt niet alleen inzicht in mogelijke oorzaken van darmklachten, maar ook concrete stappen voor positieve verandering. Onze pakketten, onderscheidend door hun diepgaande tests, worden aangeboden tegen een lagere totaalprijs dan elders. Met ons 3-maanden coachingstraject, geleid door darmexpert Mieke Dams, ben je verzekerd van volledige begeleiding op jouw reis naar betere darmen. Klik hier voor het revolutionair darmprogramma
  3. Online Darmgezondheid Programma: Ontvang toegang tot ons online programma 'Darmgezondheid' - jouw virtuele gids naar een gezonder darmleven. 
  4. Blog: Lees gratis en informatieve blogs over diverse onderwerpen, van darmflora tot gezond slapen. Onze blogs bieden echte informatie zonder verkooptrucs, toegankelijk voor elk budget. Klik hier om direct naar de Blogs te gaan
  5. Boek: Ontdek essentiële informatie over darmflora, darmgezondheid en voeding in mijn boeken: BOOST! Met 170 lekkere recepten voor je darmen
  6. Cursussen: Volg uitgebreide cursussen over gezonde voeding en darmflora & darmgezondheid, op jouw eigen tijd en locatie.
  7. Shop: Ontdek hoogwaardige voedingssupplementen in onze shop, zorgvuldig geselecteerd en samengesteld met meer dan 40 jaar ervaring. Al onze supplementen bevatten de beste vegan ingrediënten, 100% plantaardige capsules en duurzame verpakkingen met een lage CO2-footprint.
  8. Onderzoek & Behandeling: Indien nodig bieden we laboratoriumonderzoek en begeleiding bij het bepalen van geschikte behandelingen op basis van jouw specifieke klachten. Het darmen onderzoekspakket geeft duidelijkheid over je darmgezondheid en helpt bij het opstellen van een gericht dieet of behandeling. Klik hier voor alle onderzoeken
  9. Social Media: Lees gratis en informatieve tips over diverse onderwerpen, van darmflora tot voeding. Onze social media op Instagram, Facebook en Linked In bieden echte informatie, up-to date tips en toegankelijk voor elk budget.

Kies voor inzicht, kies voor verandering, kies voor gezondere darmen! Je gezondheid is onze prioriteit, en we staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Werkwijze

Je ontvangt een email met een digitale vragenlijst en voedingsdagboek. Ik ontvang graag alle recente uitslagen van onderzoeken. Het consult bestaat uit: eerste consult, meten is weten, deep learning sessie, behandelplan en het vervolgconsult. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie

Behandeling

In mijn praktijk maak ik gebruik van de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. Ik leg je op deze pagina uit wat deze wetenschappen inhouden.

Meer informatie

Tarieven & vergoedingen

De orthomoleculaire behandeling aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG valt onder de aanvullende verzekering als complementaire of alternatieve geneeswijze. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden mijn consult gedeeltelijk en gaat niet ten koste van het eigen risico.

Meer informatie