DarmRevolutie: Jouw Compleet Plan voor Darmgezondheid

 

 

Ontdek de bron van jouw buikklachten!

Ben je klaar met vage diagnoses en het idee dat je 'gewoon moet leren leven' met het stempel 'Prikkelbare Darm Syndroom'? Bij Zinergi gaan we verder waar anderen stoppen. Of het nu gaat om een prikkelbare darm, chronische darmontstekingen, of simpelweg darmklachten – er is altijd een oorzaak. Wij voeren grondig onderzoek uit in ons gecertificeerde laboratorium en gaan op zoek naar de wortel van jouw klachten. Het is tijd voor duidelijkheid en combineren dat met een doeltreffende behandeling!

Bij Zinergi krijg je niet alleen snel inzicht in de oorzaak van je (darm)klachten, maar ook een uitgebreide uitleg in begrijpelijk Nederlands. Wij vertellen je wat er echt aan de hand is in je lijf en waar jouw klachten vandaan komen. En dat is nog niet alles – je stapt in een 3-maanden traject met persoonlijke 1-op-1 coaching van onze darmexpert Mieke Dams. Ontvang orthomoleculaire voedingscoaching, een Zinergi supplementenpakket, en het inspirerende boek BOOST met 170 heerlijke recepten voor je darmen.  Klaar om je weg te banen naar een gezondere en gelukkigere jij zonder darmklachten?

 

Voor Wie

Ontdek jouw weg naar darmgezondheid met ons speciale pakket! Dit is jouw ideale keuze als je een helder beeld wilt krijgen van je darmgezondheid, darmflora, en de impact van voeding. Het is de ultieme oplossing als je kampt met:

Opgeblazen gevoel

Winderigheid

Oprispingen en brandend maagzuur

Verstopping

Prikkelbare Darm Syndroom

Buikpijn

Brijige, plakkerige of dunne ontlasting

Wisselende ontlasting

Vermoeden van 'leaky gut' (hyperpermeabele darm)

Ziekte van Crohn of Colitis ulcerosa

  

Dit pakket past bij jou als je:  

 benieuwd bent naar de gezondheid van je darmen: bacteriën, gisten en schimmels.
 niet meer wilt gokken, maar écht wilt weten waar je klachten vandaan komen 
 op zoek bent naar grondig onderzoek en een goede basis voor een orthomoleculaire behandeling

Ontdek wat dit pakket voor jou betekent:

• Een gedetailleerde analyse van jouw resultaten, vastgelegd op papier, en een deep learning sessie met darmexpert Mieke Dams tijdens een 1-op-1 consult. Ik ontrafel de situatie in begrijpelijke taal, en de komende 3 maanden gaan we samen aan de slag om jouw darmen aan te pakken, te herstellen en op te bouwen.

Grondig onderzoek in een wetenschappelijk laboratorium. Meten is weten: jouw ontlastingsonderzoeken worden geanalyseerd in een gevalideerd, ISO-gecertificeerd laboratorium.

• Op maat gemaakt onderzoek gebaseerd op meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring. Ik heb de meest geschikte onderzoeken voor jou geselecteerd, zodat je niets over het hoofd ziet en snel de oorzaken van jouw klachten kunt achterhalen.

• 3 maanden coaching door darmexpert Mieke Dams. Elke twee weken een orthomoleculair consult, online of in de praktijk, om jouw reis naar betere darmen te begeleiden.

• Toegang tot het online programma Darmgezondheid, jouw virtuele kompas naar een gezonder darmleven.

• Een Zinergi supplementenpakket voor 3 maanden, en het boek Boost met 170 heerlijke recepten voor de darmen, voor extra inspiratie.

Dit pakket biedt niet alleen inzicht, maar ook concrete stappen voor een positieve verandering. Verandering vergt tijd, en een coachingstraject van 3 maanden zal je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Op naar een gezonde en blije buik!

Ontdek de volledige diepte van jouw darmgezondheid met ons uitgebreide pakket aan tests! Wij graven dieper dan ooit om (bijna) alle mogelijke oorzaken van darmklachten te onthullen. Het is het meest complete darmonderzoek met exacte resultaten - omdat kennis de sleutel is tot een effectieve behandeling.

Wij gaan verder dan andere aanbieders, omdat een echt begrip van jouw situatie essentieel is. Stel je voor dat je alleen laat testen op parasieten, maar de reden waarom ze jouw darmen hebben gekozen blijft een mysterie... Dan is de kans groot dat ze na de behandeling weer terugkeren. Bij ons krijg je het complete plaatje, waardoor je snel en doelgericht aan de slag kunt!

Kies voor inzicht, kies voor effectiviteit, en start jouw reis naar een gezondere darmwereld vandaag nog!

 

Ontdek wat ons uitgebreide testpakket voor jou in petto heeft:

Algemene waardes:

 • We analyseren de pH-waarde, kleur, geur en consistentie van je ontlasting.

Verteringsresten:

 • Onderzoek naar verteringsproblemen door onverteerd voedsel, zuurtegraad, zetmeel- en plantenvezels, consistentie en kleur.

Goede & slechte bacteriën:

 • Balans tussen goede bacteriën (Lactobacillus, Bifidobacterium) en schadelijke bacteriën (Clostridium, Proteus).

Gisten & Schimmels:

 • Detectie van overmatige gisten en schimmels in je darmen, zoals Candida albicans en Aspergillus niger.

Maagfunctie:

 • Onderzoek naar voldoende maagzuurproductie, vaak gerelateerd aan brandend maagzuur en verteringsklachten.

Virulente factoren:

 • Beoordeling van het darmmilieu en de aanwezigheid van een niet-optimale biofilm.

Ontstekingsmarkers:

 • Detectie van ontstekingen met markers als α-1 Antitrypsine, calprotectine, PMN elastase en Lactoferrine.

Immuniteit van je darmen:

 • Onderzoek naar het vermogen om indringers uit je darmen te weren met secretorisch IgA en Beta-defensine.

'Leaky gut':

 • Meting van waardes, zoals zonuline, om te bepalen of er sprake is van een hyperpermeabele darm.

Parasieten:

 • Een grondige driedaagse test voor betrouwbare detectie van diverse parasieten.

Spijsverteringsenzymen:

 • Analyse van de productie van enzymen voor optimale vertering.

Vetvertering:

 • Evaluatie van galzurentekort voor betere vetverwerking en afvoer van afvalstoffen.

Histamine:

 • Beoordeling van histaminegehalte, relevant voor klachten als opgeblazen gevoel en huidproblemen.

Helicobacter Pylori:

 • Detectie van deze bacterie bij aanhoudende maagklachten.

Vetzuren darm:

 • Analyse van korteketenvetzuren, essentieel voor darmgezondheid en preventie van diverse aandoeningen.

Glutenovergevoeligheid:

 • Niet alleen coeliakie (anti-t-transglutaminase), maar ook niet-coeliakische glutenovergevoeligheid (antigliadine) wordt geanalyseerd. Ons advies is gericht op het wel of niet consumeren van gluten, met een accuratere test in ontlastingsmonsters vergeleken met bloedtesten.

Overgevoeligheid - IgG/IgG4 Pre-screening:*

 • Ontdek de kans dat jouw klachten voortkomen uit voedingsgevoeligheid. We doen een prescreening voor 7 voedingsmiddelen, waaronder melk, ei, pinda, tarwe, zalm, tomaat en ananas (IgG1-4). Verhoogde markers leiden tot gericht vervolgonderzoek, met bijna 300 voedingsmiddelen die we kunnen testen (buiten deze module).

Allergie - IgE totaal:*

 • Onderzoek naar een verhoging van de allergie-marker IgE in het bloed. Een verhoogde marker leidt tot specifieke tests voor bepaalde voedingsmiddelen.

DAO (DiAmineOxidase):

 • Controleer het enzym DAO, verantwoordelijk voor de afbraak van histamine. Een tekort aan dit enzym kan resulteren in een onvoldoende afbraak van histamine, wat leidt tot een te hoge histaminewaarde. Als de histaminewaarde hoog is maar DAO in orde is, zoeken we elders naar de oorzaak van histamine-overgevoeligheid.

SIBO (Small Intestinal Bacterial Overgrowth):

 • Urinetest voor de overgroei van dikkedarmbacteriën in de dunne darm (SIBO). Symptomen kunnen zijn een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, en wisselende ontlasting.

Bij ons krijg je niet alleen inzicht, maar ook de volledige toolkit om je darmgezondheid te begrijpen en te verbeteren. Ontdek vandaag nog wat jouw darmen te vertellen hebben!

Ontdek onze krachtige tests – die met een sterretje (*) vereisen bloedafname. Het prikpunt waar je dit laat doen, moet bereid zijn jou het bloed mee te geven, zodat je het zelf kunt insturen naar het laboratorium. Geen prikpunt in de buurt? Geen zorgen! Maak gebruik van een van onze aanbevolen prikpunten. Het kan zijn dat je hiervoor soms iets verder moet reizen, maar jouw gezondheid verdient die extra stap.

Aanbevolen prikpunten: 

Kosten?

Ontketen de kracht van een gezondere darm met ons 3-maandenpakket, nu beschikbaar voor €1950. Maar wacht, er is meer! Als je nu inschrijft en kiest voor een directe eenmalige betaling, ontvang je een exclusieve korting van 10%, waardoor de investering slechts €1755 bedraagt.

Liever spreiden? Geen probleem! Kies voor de flexibiliteit van betaling in 3 termijnen:

Eerste betaling (direct bij inschrijving): €650

Tweede betaling (1 maand later): €650

Derde betaling (1 maand later): €650

Grijp deze kans om jouw darmgezondheid te transformeren en profiteer van de voordelen van ons uitgebreide programma. Investeer vandaag in een gezonder morgen!

 

Ontdek de reis naar gezondere darmen met ons eenvoudige stappenplan:

STAP 1: Shop & Klik Voeg Darmklachten Compleet toe aan je winkelmandje en kies je betalingsoptie.

STAP 2: Ontvang & Begin Binnen enkele dagen ontvang je de testsetjes thuis. Start direct met de onderzoeken.

STAP 3: Zelf Afnemen & Prikpunt Neem de meeste samples zelf af voor het ontlastingsonderzoek en bezoek een prikpunt voor het bloedonderzoek. Stuur alles in naar het laboratorium.

STAP 4: Consult & Start Twee weken later ontvang je een uitnodiging voor een consult per mail. Plan dit in, of het nu in de praktijk of online is. Jouw reis naar betere darmen is officieel begonnen!

Eenvoudig, effectief en volledig afgestemd op jouw gemak. Start vandaag nog jouw reis naar darmgezondheid!

 

Ontdek waarom wij dé keuze zijn voor jouw darmgezondheid:

Compleet Onderzoek, Compleet Inzicht Veel aanbieders bieden minimale tests tegen lage prijzen, maar is dat echt voordelig als je niet genoeg weet? Wij kiezen ervoor vrijwel alle mogelijke oorzaken van darmklachten te onderzoeken, zodat je het complete plaatje helder hebt en precies weet waar je aan moet werken voor een gezonde darm. Onze pakketten bieden niet alleen meer inzicht, maar ook concrete stappen voor positieve verandering. En het mooie is, door onze pakketstructuur bieden we deze uitgebreide tests tegen een lagere totaalprijs dan bij andere therapeuten.

Volledige Begeleiding voor Jou Wij gaan verder dan alleen testen. Onze 3-maanden coaching, geleid door darmexpert Mieke Dams, is jouw kompas op weg naar een gezondere darm. Elke twee weken een orthomoleculair consult, online of in de praktijk, om jouw reis naar betere darmen te begeleiden.

Online Darmgezondheid Programma Krijg toegang tot ons online programma Darmgezondheid - jouw virtuele gids naar een gezonder darmleven.

Supplementen en Recepten voor Extra Boost Als kers op de taart ontvang je een Zinergi supplementenpakket voor 3 maanden en het boek Boost met 170 heerlijke recepten voor de darmen. Inspiratie en ondersteuning voor jouw weg naar een gezonde en blije buik!

Wij bieden niet alleen tests, maar een complete reis naar darmgezondheid. Verandering vergt tijd, maar met ons 3-maanden coachingstraject ben jij op weg naar een gezonde en blije buik. Kies voor inzicht, kies voor verandering, kies voor gezondere darmen!

Yes ik ga beginnen

Werkwijze

Je ontvangt een email met een digitale vragenlijst en voedingsdagboek. Ik ontvang graag alle recente uitslagen van onderzoeken. Het consult bestaat uit: eerste consult, meten is weten, deep learning sessie, behandelplan en het vervolgconsult. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie

Behandeling

In mijn praktijk maak ik gebruik van de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en Intermittent Living. Ik leg je op deze pagina uit wat deze wetenschappen inhouden.

Meer informatie

Tarieven & vergoedingen

De orthomoleculaire behandeling aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG valt onder de aanvullende verzekering als complementaire of alternatieve geneeswijze. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden mijn consult gedeeltelijk en gaat niet ten koste van het eigen risico.

Meer informatie