Versterk je immuunssysteem – Gratis Webinar

Zaterdag 4 april 9:30-12:00

De menselijke evolutie heeft ons weerbaar gemaakt

‘Onze afweer staat onder controle van onze intelligentie’

Beste mensen, het is gebeurd. Zoveel films over wereldwijde besmetting waren dus niet gebaseerd op science-fiction. Brad Pitt in ‘World War Z’ en Gwyneth Paltrow in ‘Contagion’ zijn deel van een wereld die laat zien hoe mensen op een pandemie reageren en . . . . . het klopt dus. Paniek, hamsteren, en zelfs geweld steken de kop op als men niet begrijpt wat er aan de hand is. Mensen kunnen niet tegen controleverlies en helemaal niet tegen het ‘onbekende’. En daarom willen wij je controle teruggeven en kennis met je delen. Kennis is macht en macht is controle. En weet je, wij mensen hebben tijdens de evolutie laten zien dat wij de intelligentie hebben om voor de meeste dodelijke factoren een oplossing te vinden. Hitte dood ons allang niet meer, koude hebben we overwonnen, honger is in onze landen zo goed als verdwenen. En de geneeskunde heeft ongelofelijk veel uitvindingen gedaan die mensen hebben gered. Deze uitvindingen liggen echter allemaal buiten onze invloedsfeer; wat wij zelf kunnen doen is ons wapenen met een optimale lifestyle en, nog beter, met begrip. Begrip leidt tot controle over onze weerstand en onze weerstand (lees het immuunsysteem) beschermt ons al miljoenen jaren.

Volg daarom dit webinar over je weerstand, je intelligentie en onze kennis. Samen kunnen we zorgen dat dit hele proces minder schade achterlaat en straks gebruikt wordt als leerproces voor volgende epidemieën. Die gaan er sowieso komen en wij gaan ons daar hoe dan ook op voorbereiden met anti-paniek-kennis.

Eén ding is zeker.

De bevolking blijven afschermen van de huidige virusverspreiding heeft op de langere termijn weinig zin. We zullen als bevolking wel degelijk opnieuw een groepsimmuniteit moeten opbouwen. Hiervoor zullen we onze comfortzone moeten verlaten, en ons systeem opnieuw alle vergeten evolutionair bekende ervaringen aanbieden. Denk hierbij aan kou, het eten van vijftig verschillende planten, vasten, een bioritme, skin-to-skin contact, enzovoorts.

Kortom we zullen weer mens moeten worden.

Maar hoe doen we dat dan precies?

Die antwoorden vinden we in de wetenschap van de klinische Psychoneuroimmunologie (kPNI). De kPNI heeft immers een sterk concept om ons immuunsysteem preventief te versterken.

Voor ons voelt deze periode aan als een kans om collectief deze stap te zetten. Maar daarvoor is kennis nodig. Want, als we begrijpen hoe systemen functioneren, keert de rust terug in de hersenen. En krijgt de maatschappij weer wat meer controle over haar gezondheid.

Niemand kan ons hier beter over onderwijzen dan Leo Pruimboom, dé grondlegger van de klinische Psychoneuroimmunologie. En dat doet hij via dit splinternieuwe, krachtige webinar op zaterdag 4 april.

 schrijf je hier in

 

LET OP:

Voor de webinar geldt dat deelname alleen kan via inschrijving. Je kunt deelnemen met de software van ZOOM, daarvoor zal je eerst een account (bij ZOOM) moeten aanmaken. Je ontvangt na inschrijving voor de webinar van ons een link waarmee je kunt inloggen en deelnemen.

Na afloop van de webinar ontvang je via e-mail een link naar de opname. Dan kan je de webinar ook op een later tijdstip terugkijken.

Dit is het moment om samen die stap voorwaarts te zetten. Laten we het heft over onze gezondheid weer in eigen hand nemen.