Vitamines & Supplementen van zinergi

 

Zinergi is gespecialiseerd in hoogwaardige orthomoleculaire voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor een goede gezondheid, hormoonbalans en een optimaal energienivo. 

MAGNESIUM ZINERGI

Zinergi magnesium bevat magnesium in citraatvorm, deze wordt beter door het lichaam herkend en opgenomen.

VISOLIE 60% ZINERGI

De Visolie forte 60% is een zuivere omega-3 visolie, extra onverzadigd en bevat een hoge dosering EPA en DHA.

VITAMINE D3 ZINERGI

Bevat 75 mcg vitamine D3 met de biologisch best beschikbare vorm vitamine D in gemakkelijk slikbare capsules met olijfolie.

De meeste gezonde vitamines en mineralen zitten in gezonde voeding zoals groente en fruit. Een gevarieerd en gezond dieet is dus een belangrijke basis om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je minimaal nodig hebt.
Het lukt veel mensen niet om elke dag gezond te eten. De Orthomoleculaire KPNI Therapeut van Praktijk voor Gezonde Geneeskunde stelt door middel van aanvullend onderzoek geregeld tekorten vast bij hun clienten.

Er kan advies gegeven worden om (tijdelijk) vitamines, mineralen en probiotica aan te vullen vanwege oa kinderwens, hormonale disbalans, verterings- en darmklachten.

Mieke Dams | Praktijk voor gezonde geneeskunde


De specialist op het gebied van orthomoleculaire KPNI voeding, hormonen, darmen, laboratorium onderzoeken, supplementen, superfoods, hormoonfactor trainer, sport & gezondheid.

Mieke Dams kan u helpen met o.a. hormonen, zwangerschapswens, overgewicht, verminderde weerstand, vermoeidheidsklachten, schildklier en bijnier problemen, sportvoeding, candida, spijsverteringsproblemen, maag & darmstoornissen, intoleranties, diabetes, hart- en vaatziekte, afslanken en huidproblemen.  Meer info..

Mieke Dams
Orthomoleculair KPNI Therapeut

Supplementen van zinergi

We willen niet alleen oud worden maar vooral gezond oud worden. Gezonde voeding, de juiste lichaamsbeweging, voldoende ontspanning en het gebruik van voedingssupplementen kunnen ons daarbij helpen. Naarmate we ouder worden, verandert onze behoefte aan voedingsstoffen. Zo gaat de behoefte aan ijzer omlaag, en worden bijvoorbeeld calcium en vitamine D extra belangrijk.

Proteïne

FIT GREEN PROTEIN 1 KILO VANILLE

Fit Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein kent een compleet aminozuurprofiel en is de ideale keuze voor iedereen die op een verantwoorde wijze bouwt aan een fit en gezond lichaam.

Sunwarrior Biologische Illumin8 Vanilla Bean

Maak een maaltijdshake voor onderweg, voeg wat kwaliteitsvoeding toe aan elke maaltijd, of gebruik het voor of na een training, zodat je cellen alles krijgen wat ze nodig hebben voor optimale prestaties. Sunwarrior Illumin8 kan dat en nog veel meer doen, en het smaakt net zo geweldig als het voelt.

Ontzuurde vitamine C Zinergi

Belangrijkste kwaliteiten Vitamine C-500 Zinergi:

  • Vrij van ascorbinezuur, daardoor vriendelijk voor de maag
  • Met citrusbioflavonoïden voor een goede opname in het lichaam
  • Gecoate, gemakkelijk slikbare tabletten van 500 mg

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

~

Veilig betalen

 

Uistekende service

Snelle levering

 

Gratis verzending vanaf €75,-

Contact

Zinergi
Zoete Veenstraat 2
1432LE Aalsmeer

info@zinergi.nl

Laat een bericht achter